Muzički događaji

Music

Muzički događaji u Crnoj Gori su najpopularniji vid zabave u letnjim mjesecima.

Muzički festival  u Budvi
Muzički festival u Budvi je trodnevni događaj koji se održava krajem juna na raznim lokacijama na otvorenom u Starom Gradu. Mediteranski muzički meni obično sadrži mješavinu balkanske pop, rock, džez i folk muzike. Tokom nekoliko noći crnogorski i strani izvođači predstavljaju se publici svojim kompozicijama. U zabavnom dijelu festivala najveće zvijezde iz regije imaju svoje nastupe, a vrlo često su tu i zvezde sa  evropske scene.

Muzički  festival – Sunčane skale – Herceg Novi

Ovo je drugi od dva najveća muzička festivala u Crnoj Gori. Festival daje priliku mladim autorima i izvođačima da zakorače u svijet muzike. Poznat po Mediteranu, zvuk koji tijekom nekoliko dana možete čuti iz Herceg Novog dolazi sa Kanli kule. Zvezde iz Crne Gore i ostalih zemalja regiona su posjetioci ovog festivala.

www.iexplore.com/travel-guides/europe/montenegro/festivals-and-events

SuncaneSkale

Entrance – festival elektronske muzike – Rose, Herceg Novi
Ako ste ljubitelj elektronskog zvuka “Entrance” je pravi povod za vas da posjetite Crnu Goru. U opuštenom ambijentu na obali mora nastupaju neki od najpoznatijih svijetskih D.J​​.-eva.

DeeJay

Petrovac Jazz Fest
,, Urban Cult,, je neprofitna, nevladina organizacija, koja je osnovala Petrovac Jazz Festival na crnogorskom primorju. Petrovac Jazz Festival je važan ne samo za opštine Budva, Petrovac i crnogorsko primorje, već i za državu Crnu Goru, koja će putem ovog festivala ostaviti utisak u međunarodnim događajima. Izvođači svih vrsta jazz muzike, pored koncerata, predstavljaju druge programe kao što su performansi, radionice, izložbe i druge alternativne programe, sa puno press konferencija.

Jazz Festival

 

Pretraga

Rezervacija smeštaja

Reklame

Uluguru Tours, tour company & safaris Royal Tour N Travel Advertisement Advertisement